Wijkvereniging hervat haar activiteiten

Categorie: Algemeen
27-07-2020 Vanwege de heersende coronacrisis hebben alle activiteiten van de wijkvereniging lange tijd stilgelegen. Dat wil niet zeggen dat het bestuur van de vereniging stil heeft gezeten. Het tegendeel is waar! In deze vervelende periode heeft zij de handen flink uit de mouwen gestoken!

In het voorjaar van 2019 is de grote zaal voorzien van nieuwe vloer, bar en keuken. Ook heeft de wijkvereniging de beschikking gekregen over de zaal aan de voorzijde van het gebouw, en in samenwerking met het SMWO is ook de achterste zaal te gebruiken.

 

Gedurende de vele weken dat de vereniging de deuren gesloten heeft moeten houden hebben de vrijwilligers hard doorgewerkt! Alle ruimten zijn geschilderd, de rommelige uitstraling van de entree (aan de zijkant van het gebouw) is aangepakt, en binnen zijn alle ruimten sfeervol aangekleed! Niet voor niets loopt de agenda van de vereniging snel vol met aanvragen voor vergaderingen en activiteiten.

 

Vanaf 1 juli was het dan zover! De vereniging heeft weer groen licht gekregen voor alle activiteiten! Natuurlijk alle voorzorgsmaatregelen rondom corona in acht nemend!

 

Benieuwd naar het Wijkgebouw de Westkant en de activiteiten van Wijkvereniging Goes-west? Kijk op www.wijzijngoes.nl/wijken/goes-west of loop vrijblijvend binnen tijdens de Inloop op vrijdagmiddag tussen 14:00 uur en 16:00 uur.

Ontwerp & realisatie: Nilsson