Relinings werkzaamheden in de Akkerdistelstraat en Fluitekruidstraat

Categorie: Algemeen
26-01-2015 Naar aanleiding van rioolinspecties is naar voren gekomen dat de betonnen riolering in de Akkerdistelstraat en Fluitekruidstraat aangetast is als gevolg van H2S gas in het riool. Om de sterkte van de buis in de toekomst te kunnen garanderen zal Aannemingsbedrijf Insituform vanaf dinsdag 20 januari tot en met donderdag 29 januari a.s. een glasvezelkous in de riolering aanbrengen. Door het aanbrengen van deze kous wordt de levensduur van de riolering met minimaal vijftig jaar verlengd. Deze glasvezelkous neemt de volledige sterkte van de betonbuis over.

Vanaf maandag 26 januari tot en met donderdag 29  januari a.s. vinden er  relinings werkzaamheden plaats aan het riool naar het gemaal van het Waterschap aan de Edisonstraat. Gedurende deze periode is de kruising tussen de Jacob Roggeveenstraat en de Lorentzstraat afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt hier omgeleidt via de Abel Tasmanstraat door de wijk.

Deze week vinden er tot vrijdag 23 januari werkzaamheden plaats in de Akkerdistelstraat en de Fluitekruidstraat het gedeelte tussen de kruising Jacob Roggeveenstraat en Akkerdistelstraat.

Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken aangezien de uitharding van de kous middels UV licht plaats vind kost dit tijd en kan het voorkomen dat u  in de avond en nacht enige geluidsoverlast ervaart. Voor nadere informatie kunt u altijd contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

Contact :

Uitvoerder Insituform, L. Joore 06 – 14 40 28 64

Toezichthouder Gemeente, M. IJzerman   0113 24 97 57

Projectleider Gemeente, R. Karman 0113 24 97 58               

Ontwerp & realisatie: Nilsson