Even voorstellen: Erik Kotvis

Categorie: Algemeen
19-07-2019 Projectleider en wijkcontactpersoon Goes-West

Goes-West is voor een klein deel voor, en grotendeels direct na de Tweede Wereldoorlog gebouwd. Zowel de woningen als de openbare ruimte waren toe aan verbetering, daarom is in 2008 met RWS Wonen het Masterplan Herstructurering Goes-West gemaakt. Dit plan voorziet in het renoveren of vervangen van een groot deel van de woningen van RWS, het opnieuw inrichten van de openbare ruimte en het vervangen van de ondergrondse infrastructuur (kabels en leidingen, waaronder de riolering). De nieuwe woningen bouwen we zo energiezuinig mogelijk, soms met gebruik van innovatieve technieken.

Projectleider

Namens de gemeente Goes ben ik sinds 2015 projectleider van dit programma. Met een team collega’s zorgen we voor de plannen voor de openbare ruimte en stemmen we samen met RWS de werkzaamheden op elkaar af. Communicatie met de bewoners en de wijkvereniging zie ik als een essentieel onderdeel om de plannen goed te laten verlopen. Met vragen over de verschillende projecten kunt u dus gerust bij mij terecht.

Wijkcontactpersoon

Daarnaast heeft de gemeente Goes voor alle wijken en dorpen wijkcontactpersonen benoemd.  Het doel is een brug te slaan tussen de bewoners, de organisaties in de wijk en de gemeente. Als wijkcontactpersoon voor Goes-West probeer ik vragen uit de wijk zo goed mogelijk uit te zetten bij mijn collega’s die op dat vakgebied expert zijn. De vragen en meldingen kunnen variëren van klachten over overlast, vragen over containers en parkeren tot zorgen over medebewoners in de wijk. Mocht u niet weten waar u uw vraag bij de gemeente kunt stellen, nodig ik u uit om deze aan mij voor te leggen.

Iedere tweede vrijdag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur ben ik in De Westkant om vragen of meldingen te ontvangen of even kennis te maken (in augustus ben ik vanwege vakantie afwezig).

Contactgegevens

U kunt mij op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur ook bellen op (0113) 249 868 of mailen, via: e.kotvis@goes.nl.

Ontwerp & realisatie: Nilsson