Bouwupdate Locatie 15

Categorie: Algemeen
24-02-2021 Aan de Naerebout-, Willem Barentsz-, Heemskerk- en Zuidvlietstraat (Locatie 15) worden momenteel nieuwe woningen gerealiseerd. De afgelopen maanden is er veel vooruitgang geboekt. Zo werd er in januari het hoogste punt bereikt en zijn momenteel bij de eerste bouwblokken de steigers al verwijderd.

De aankomende periode zullen de werkzaamheden grotendeels bestaan uit afbouwwerkzaamheden en het wind- en waterdicht maken van de woningen. Denk hierbij aan de afronding van het metselwerk, het plaatsen van de buitengevelkozijnen en aanbrengen van de dakbedekking. De afbouwwerkzaamheden vinden voornamelijk in de woningen plaats. Denk daarbij aan het plaatsen van binnenwanden, het smeren van de vloeren en de afmontage van alle aanwezige installatietechnische componenten.

Herinrichting openbaar gebied
Naast de realisatie van de woningen wordt ook het openbaar gebied opnieuw ingericht. DNWG is in begin dit jaar gestart met het aanpassen van de kabels en leidingen. Deze werkzaamheden bevinden zich nu voornamelijk in het rondom de Heemskerkstraat. Zodra zij hier klaar zijn, zullen deze werkzaamheden ook uitgevoerd worden bij de Pasteurstraat en de Naereboutstraat.

In opdracht van de Gemeente Goes wordt ook het openbare gebied bestaande uit de riolering parkeervakken en de bestrating vernieuwd. Deze werkzaamheden starten ook in de Heemskerkstraat en vervolgens wordt gefaseerd het hele gebied heringericht. Deze werkzaamheden starten in april dit jaar en duren naar verwachting tot het einde van het jaar.

Ontwerp & realisatie: Nilsson