Bouwactiviteiten in de wijk

Categorie: Algemeen
04-08-2016 Het afgelopen jaar heeft RWS weer verschillende projecten in de wijk Goes-West opgeleverd. Ook na de zomer wordt er weer hard gewerkt aan uw wijk. We vertellen u graag meer.

Rond de jaarwisseling zijn de nieuwe levensloopbestendige-, eengezins- en patiowoningen aan de Abel Tasmanstraat en de Witte de Withstraat opgeleverd. Het bijzondere aan deze woningen is dat ze geen ‘normale’ verwarmingsinstallatie hebben, maar een “ijsbuffersysteem”. Daarnaast zijn in het voorjaar de appartementen en eengezinswoningen aan de Heemskerkstraat in gebruik genomen.


Na de zomer

Ook de komende periode worden er weer verschillende projecten in de wijk gestart. Zo zijn de bestaande woningen aan de Cornelis Houtmanstraat en Abel Tasmanstraat inmiddels gesloopt. Tegen het einde van dit jaar starten we hier met de bouw van 24 eengezinswoningen (Locatie 10C). Ook beginnen we eind augustus/begin september met de sloopwerkzaamheden van de flat aan de Jan van Brakelstraat. Hier worden enkele koopwoningen gerealiseerd. Tot slot verwachten we dit jaar nog een start te kunnen maken met de bouw van het appartementencomplex aan het Hollandiaplein, gelegen aan de Naereboutstraat. Voor dit appartementencomplex wordt gebruik gemaakt van “riothermie”, ofwel de woningen worden verwarmd met warmte uit het rioolwater.


 Wij wensen u een hele fijne zomer toe!

Ontwerp & realisatie: Nilsson